DAGENS OUTFIT JO!

WHAT I WOULD WEAR RIGHT NOW

what i would wear autumn/winter

jeg eeeeeeeeelsker denne her årstid!
jeg ved det lyder tosset. jeg kan også godt lide sommer med det dejlige vejr, håret bliver lysere, huden bliver mørkere, de lange sommer aftner på teressen misforstå mig ikke, jeg er fan af sommer. men efterår, is my one true love. de mørke aftner, lange gåture med min familie i skoven, jeg kan sove med dyne igen uden at dø af varme! kærligheden i luften, hyggen, te, film, tæpper, støvler, strik og de lækre efterår/vinter kollektioner, uhm JEG ELSKER DET BARE!
derfor har jeg lavet en lille polyvore til jer som er S-P-O-T O-N med hensyn til hvad jeg gerne vil iføre mig for tiden (stadig lidt for varmt nogle dage, men what the hell).
____________________________________________

hvis i gerne vil vide hvor de forskellige items er fra kan i gå ind på polyvore.com og finde min bruger veronicachristensen. jeg er nemlig ikke så teknisk anlagt at jeg ved hvordan man får sin collage direkte fra polyvore og over på sin blog endnu, men ved en af mine læsere hvordan så skriv endelig i kommentar feltet eller på min mail: veronicarikke@gmail.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS OUTFIT JO!